Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΣΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ FIFA

Ως πρόεδρος του 15μελούς, το 1994, ζητούσε την δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου, το υλοποίησε το 2017, ως δήμαρχος Γλυφάδας. Το πρόσωπο αυτό είναι ο Γεώργιος Παπανικολάου! Ένα αίτημα που το επικαιροποιούσε για δεκαετίες  η σχολική κοινότητα -μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί- του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας.

Γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα fifa, σαν αυτόν που έχουν τα καλά γήπεδα, απέκτησε το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας. Αθλητική εγκατάσταση που δεν υπάρχει σε άλλη σχολική μονάδα στα νότια Προάστια και πιθανόν σε όλη την περιφέρεια Αττικής. 
Ένα γήπεδο που χρειαζόταν στο σχολείο, το οποίο εγκαταστάθηκε σε χώρο της αύλης του που έγινε λειτουργικός. Οι μαθητές μπορούν πλέον να παίζουν σε αγωνιστικό χώρο με σύγχρονες προδιαγραφές ποδοσφαίρου, απολαμβάνοντας με ασφάλεια το δημοφιλές άθλημα. 
Ο συνθετικός χλοοτάπητας νέας γενιάς, έχει τις ιδιότητες του φυσικού χόρτου, το πατάς και το γρασίδι διπλώνει, στην συνέχεια, μόλις φύγει η ασκούμενη πίεση, επανέρχεται στη φυσική όρθια θέση του. Τα υλικά που συνυπάρχουν με τον χλοοτάπητα, η χαλαζιακή άμμος με το καουτσούκ, δημιουργούν την αίσθηση ότι πατάς σε λιβάδι. Υλικά που απορροφούν τους κραδασμούς και προστατεύουν τους αθλούμενους από προβλήματα τραυματισμών που οφείλονται στο σκληρό δάπεδο.
Η αθλητική υποδομή του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας διαθέτει γήπεδα: ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ καθώς και κλειστό γυμναστήριο με εγκατάσταση βόλεϊ και μπάσκετ. 

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η αρχή της δημιουργίας...
"Το ήμισυ του παντός" 

Το νέο επίπεδο δάπεδο
Στην ζωή υπάρχουν και οι δύστροποι...

Τα παρελκόμενα πέριξ του γηπέδου σε εξέλιξη 
Τοποθετήθηκαν βρύσες με σκέπαστρο

Το τελευταίο στάδιο των εργασιών του χλοοτάπητα

Προσέχονται και οι λεπτομέρειες

Η προσθήκη χαλαζιακής άμμου

Η ίδια , επιμελημένη, φροντίδα και για τον χλοοτάπητα εκτός αγωνιστικού χώρου

Η διευθέτηση του καουτσούκ και το γήπεδο είναι έτοιμο!!!
Τα τέρματα τοποθετούνται σήμερα και το γήπεδο είναι έτοιμο προς χρήση

 Η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες
Η είδηση: Στα εγκαίνια θα υπάρξει αγώνας έκπληξη!...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου