Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Διδάσκοντας Φυσικές Επιστήμες 

Η Φυσική, η Χημεία, η Βιολογία, η Γεωλογία είναι οι επιστήμες που ασχολούνται με το φυσικό περιβάλλον και τους νόμους που το ρυθμίζουν. Τα πορίσματά τους αξιοποιεί η Τεχνολογία με δημιουργήματα που διευκολύνουν την ζωή μας. Ως διδασκόμενα μαθήματα όμως, αποτελούν «μπαστούνια» που ταλαιπωρούν την πλειοψηφία των μαθητών.

Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας συμβάλλοντας στην πιο κατανοητή διδακτική τους προσέγγιση, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Διδάσκοντας Φυσικές Επιστήμες στο σχολείο», στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Ανατολικής Ρωμυλίας 123 Γλυφάδα), την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, το χρονικό διάστημα 18:00-20:30. Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστεί και η διακριθείσα παράσταση των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας:  «Το νεράκι κύκλους κάνει». Το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας βρίσκεται ΕΔΩ.
Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας έχει παράδοση στην μαθητοκεντρική προσέγγιση των φυσικών επιστημών και όχι μόνο, καθώς και με προγράμματα, που όσες φορές γνωστοποιήθηκαν έξω από το σχολικό περιβάλλον, έχουν διακριθεί!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΕΎΧΟΜΑΙ
    ΤΣΑΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαιτέρως το κ. Μακρογκίκα την ψυχή του Διαλείματος τόσα χρόνια για το υλικό του. Το διάλειμα έχει καλύψει αδιαλλείπτως όλες τις δράσεις μας επί σειρά ετών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή