Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΕΘΡΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Γιατί είμαστε αυτό που ζήσαμε

Το κοινωνικό έργο ΟΛΕΘΡΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ της Μίνας Νεγρεπόντη, παρουσιάζει η Εθελοντική Θεατρική Ομάδα «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ», στο Δημοτικό κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Ανατολικής Ρωμυλίας 123) με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στις 08:00 το βράδυ.

Με δεξιότητα, ευαισθησία και διεισδυτικότητα παρουσιάζονται χαρακτήρες ανθρώπων που συνυπάρχουμε. Καθηλώνει τον θεατή, ανακαλύπτει δικά του χαρακτηριστικά στους ήρωες του έργου. 
Εισέρχεται με λειτουργικό τρόπο στην ψυχή, στο υποσυνείδητο,  το απόρρητο ημερολόγιο της καταγραφής των βιωμάτων. Αυτό που στιγματίζει τη ζωή μας. Αυτό που κρατάει καλά τα μυστικά του. Για κάποιους ολέθρια μυστικά. Μυστικά που οδηγούν στον όλεθρο. Των ίδιων ή των άλλων, των συνοδοιπόρων τους. Γιατί δεν είμαστε αυτό που θέλουμε να είμαστε. Γιατί είμαστε αυτό που ζήσαμε. Αυτό που σφράγισε το χαρακτήρα μας. Αυτό που οι άλλοι δε βλέπουν.
Η Εθελοντική Θεατρική Ομάδα «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ», η οποία στελεχώνεται κυρίως από αποφοίτους του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, υποστηρίζει το έργο με επαγγελματική ευσυνειδησία. Η σκηνοθεσία και η διδασκαλία είναι της Μίνας Νεγρεπόντη, η οποία και σε αυτό το έργο της εκπέμπει θεατρική παιδεία που υπηρετεί την ψυχαγωγία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου