Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

 46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ
 
Στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου ξεκίνησε το 46ο Φεστιβάλ βιβλίου το οποίο θα διαρκέσει ως τις 17 Σεπτεμβρίου. Παρουσιάζονται χιλιάδες τίτλοι βιβλίων, στους οποίους περιλαμβάνονται οι πρόσφατες αλλά και οι κυκλοφορούσες παλαιότερες εκδόσεις.
Οι ώρες λειτουργίας του είναι: Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00 – 22:30, Παρασκευή και Σάββατο: 18:00 – 23:00 και Κυριακή: 10:30-15:00 και 18:00-22:30.
Διοργανωτές του Φεστιβάλ είναι ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, την ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν. Τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού .
Το κεντρικό αφιέρωμα του φεστιβάλ έχει ως θέμα: «Βιβλίο-Θέατρο-Κινηματογράφος». Το βιβλίο χρωστάει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη σκηνή και την οθόνη, που έδωσαν την αφορμή να αναπτυχθεί μια πλούσια βιβλιογραφία γύρω από τις δύο αυτές τέχνες. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται ειδικές εκδηλώσεις.
Σε διαμορφωμένο χώρο πραγματοποιούνται, και άλλες πολλές, ποικίλες και ενδιαφέρουσες δράσεις που περιλαμβάνουν θέατρο, μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων και διάφορα άλλα δρώμενα που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.
Προτείνουμε να ξεφυλλίσετε τα βιβλία που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον, όποια αποφασίσετε να τα αποκτήσετε φροντίστε να τα προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία της περιοχής μας. Οι τιμές πώλησης στις εκθέσεις είναι οι πιο ακριβές που υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου