Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Καλοκαιρινές διακοπές

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η περίοδος από τη λήξη των μαθημάτων μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ας γίνει το χρονικό διάστημα διακοπής από την καθημερινότητα.
Η καταναλωτική κοινωνία τις έχει συνδέσει αποκλειστικά με ταξίδια σε τόπους αναψυχής. Ταυτίστηκαν οι διακοπές με νησιά ή παραθαλάσσια μέρη που περιέχουν μόνον ξενύχτι, παραλία και απραξία.
Διακοπές είναι να κάνουμε δραστηριότητες που οι καθημερινές μας υποχρεώσεις  δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε. Να διαθέσουμε περισσότερο χρόνο να βρεθούμε με τους φίλους μας...
Η χαλάρωση του καλοκαιριού προσφέρεται και για διάβασμα, εννοείται όχι σχολικών βιβλίων. Προσφέρεται και για θερινό κινηματογράφο. Με τους γονείς ή με την παρέα μας απολαμβάνουμε την ταινία της αρεσκείας μας κάτω από τον έναστρο ουρανό!
Υπάρχουν ανοιχτοί χώροι στους οποίους διοργανώνονται συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, επιλέγουμε αυτές που παράγουν πολιτισμό και πηγαίνουμε να ψυχαγωγηθούμε.
Ευχόμαστε να έχετε:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
                                 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

1 σχόλιο:

  1. Οι καλοκαιρινές διακοπές για όλους είναι απαραίτητες και αξίζουμε όλοι τις στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα (ή όπου αλλού ευχαριστεί τον καθένα μας!). Καλό καλοκαίρι λοιπόν 2019!

    ΑπάντησηΔιαγραφή