Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟΟΔΟΥ, ΠΟΤΕ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ
 
Η σχολική χρονιά 2016-2017 τυπικά τελειώνει με την έκδοση των αποτελεσμάτων και ουσιαστικά με τον έλεγχο προόδου από τον οποίο φαίνεται αναλυτικά η φετινή μαθητική πορεία του παιδιού. Βασική διαδικασία αξιολόγησης για τον προσωπικό απολογισμό του κάθε μαθητή. Προσφέρεται  για να προβληματιστεί και να σχεδιάσει την πορεία του για την νέα σχολική χρονιά.

Ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας συνεδριάζει την Δευτέρα 12 Ιουνίου για να εκδώσει τα αποτελέσματα προόδου των μαθητών. Αναμένεται να αναρτηθούν μετά τις 16:00,  στο σχολείο, με τα οποία οι μαθητές θα γνωρίσουν αν προάγονται στην επόμενη τάξη ή απολύονται από την Γ’ τάξη.  Όσοι δεν προσπάθησαν αρκετά, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα,  παρακολουθούν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και δίνουν πάλι εξετάσεις τον Ιούνιο στα μαθήματα που υστέρησαν. Το πρόγραμμα της  ενισχυτικής διδασκαλίας για τους παραπεμπόμενους μαθητές δημοσιοποιείται την Τρίτη 13 Ιουνίου
Οι έλεγχοι προόδου διανέμονται την Πέμπτη 15 Ιουνίου το χρονικό διάστημα 09:00 -13:00 και παραλαμβάνονται από τους κηδεμόνες των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου