Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤO ΔΙΑΔΙΚΤΥO

Η θαυμάσια και χρήσιμη εικονογραφημένη ιστορία, «εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο», εντυπωσιάζει με το ενδιαφέρον σενάριο και την ελκυστική έκφραση των σκίτσων. Δημιούργημα της Αμέρισσας Γεωργιλοπούλου και του Ιάκωβου Αρμενάκη, μαθητών της Β΄ τάξης, του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας. Είναι η συμμετοχή του σχολείου στον διαγωνισμό που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου.

Διαγωνισμός που αποσκοπούσε οι μαθητές να συστήσουν στους ενήλικες το κόσμο του διαδικτύου και να τους εκπαιδεύσουν σε βασικές δεξιότητες. Το δημιούργημα των παιδιών, με το αυθόρμητο χιούμορ του, συμβάλει οι ηλικιωμένοι να εξοικειωθούν στις στοιχειώδεις χρήσεις που τους βοηθούν να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντά τους στον κόσμο του διαδικτύου. Να πάψει να αποτελεί έναν απόμακρο και δυσνόητο κόσμο, γινόμενος γνώριμος και για αυτούς.
Πατήστε ΕΔΩ για να γνωρίσετε την εικονογραφημένη ιστορία! Δημιουργεί κίνητρο να γίνετε μέτοχοι στην εκπαίδευση των παππούδων και των γιαγιάδων. Δραστηριότητα που τους προσφέρει ιδιαίτερη χαρά, τα παιδιά των παιδιών τους να γίνουν δάσκαλοί τους. Θα χαρείτε όλοι την σύγχρονη προσέγγιση των γενεών!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου