Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3

 ΠΡΩΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η ομάδα μπάσκετ 3X3, του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, εκπροσώπησε το σχολείο στους πρώτους προγραμματισμένους περιφερειακούς αγώνες στο ΔΑΚ Γλυφάδας που διεξάγονται υπό την αιγίδα του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Τάπα στην βία και τον ρατσισμό». 

Η ομάδα που επιλέχθηκε ήταν η τετράδα των μαθητών  του τμήματος του Β3 μετά από την αήττητη πορεία της στους ενδοσχολικούς προκριματικούς αγώνες. Συγκεκριμένα, οι μαθητές που την αποτελούσαν ήταν οι: Κανελλόπουλος Γιώργος, Γκίκας Σπύρος, Ζούπαλη Τζουλιάνο και Μυλωνάς Νίκος. Συντονιστής ήταν ο καθηγητής Ιωάννης Χασιώτης.
Η τετράδα έπαιξε δύο αγώνες την ίδια μέρα. Στο πρώτο ματς ήρθε αντιμέτωπη με το 4ο Γυμνάσιο Αλίμου και κατάφερε να επικρατήσει με τελικό σκορ 12-1. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο ανταγωνισμός ήταν πολύ έντονος ενώ υπήρξαν και κόντρες και διαφωνίες μεταξύ των παικτών των δύο σχολείων που φάνηκε να γνωρίζονται και αρκετοί μάλιστα να είναι φίλοι.
Στο δεύτερο ματς με αντίπαλο το 4ο Γυμνάσιο Φαλήρου, η κούραση είχε καταβάλει κατά πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα αλλά παρ’όλα αυτά μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη και προσπάθησε να δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσε με στόχο πάντα την νίκη. Μέσα στα χρονικά πλαίσιά του, ο αγώνας έληξε ισοπαλία με τελικό σκορ 8-8 οπότε και χρειάστηκε να προχωρήσουν σε παράταση για ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Τελικά το 3ο Γυμνάσιο ηττήθηκε με σκορ παράτασης 3-2, που του στέρησε την συνέχεια…  
Οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι του 3ου Γυμνασίου, όπως δήλωσαν, προσπάθησαν για την επιτυχία μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και ταυτόχρονα να το διασκεδάσουν και να περάσουν καλά. Οι αγώνες αυτοί ήταν μια θαυμάσια εμπειρία. Εν κατακλείδι μετράει το ταξίδι και η προσπάθεια και όχι ο προορισμός. 
ΗΛΙΑΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου