Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΑΤΟ

ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Ένα φυσικό έλατο, τρία και πλέον μέτρα ύψος, εμφανίστηκε στο προαύλιο του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας. Προάγγελος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για το οποίο φρόντισε ο Σύλλογος Γονέων. Του έλλειπαν, όμως τα στολίδια για ταιριάζει καλύτερα με το εορταστικό πνεύμα των ημερών!

Την επόμενη μέρα, ο Σύλλογος Γονέων, πρόσφερε στον κάθε μαθητή δύο μπάλες από φελιζόλ, με σκοπό να τις χρωματίσει και να τις κρεμάσει στα κλαδιά του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ανταποκρίθηκαν αρκετά παιδιά. Καθημερινά κρεμούσαν στα κλαδιά τα δημιουργήματά τους, μέχρι και την τελευταία μέρα του σχολείου.  Το δέντρο όμως δεν μπόρεσε να στολιστεί όπως όλοι επιθυμούσαν…
Το μεγάλο προαύλιο του σχολείου επηρεάζεται από τον άνεμο και κείνες τις μέρες είχε μεγάλη ένταση. Στην ορμή του παρέσερνε και πανέμορφες χρωματιστές μπάλες.
Η ευχή «Καλά Χριστούγεννα» του Συλλόγου Γονέων προς την σχολική κοινότητα και ιδιαίτερα προς τα παιδιά ήταν ζωντανή, όπως το φυσικό έλατο και με τα παιδιά να αντεύχονται με τις προσωπικές δημιουργίες τους. 
Και του Χρόνου!!!

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ


1 σχόλιο: