Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΑΚΡΙΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Τέσσερις μαθητές του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του απαιτητικού διαγωνισμού στα μαθηματικά που οργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Σε επίπεδο δε σχολείων της Γλυφάδας η επιτυχία αυτή κατατάσσει το 3ο Γυμνάσιο στην πρώτη θέση.
Στατιστικά την ίδια επιτυχία είχε το σχολείο και την περσινή χρονιά τόσο σε αριθμό επιτυχόντων μαθητών, όσο και σε σειρά κατάταξης με τα Γυμνάσια της Γλυφάδας. 
Οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι οι: Κυριακοπούλου Αγγελική - Μιχαηλία (Β΄ τάξη), Γκάνεμ Χρήστος (Γ’ τάξη), Κουσίδη Ευαγγελία (Γ’ τάξη) και Μπάσα Μαρίνος (Γ’ τάξη).
Γενικότερα, το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας έχει παράδοση συμμετοχής σε αυτόν τον διαγωνισμό με ευδόκιμη παρουσία, η οποία οφείλεται στην προσπάθεια των παιδιών, αλλά και στους μαθηματικούς του σχολείου που εθελοντικά τα προετοιμάζουν.
Οι τέσσερις μαθητές διαγωνίζονται στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού,  με την ονομασία «Ευκλείδης», το Σάββατο 28 Ιανουαρίου. 
Η σχολική κοινότητα του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας τους εύχεται, συνέχεια στην επιτυχία τους και να ολοκληρωθεί με την συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα των Μαθηματικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου