Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΑΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

“Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες”

Σχολικά είδη για τους μαθητές της περιοχής μας, που τα έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να τα προμηθευτούν, συγκεντρώνουν ο Δήμος Γλυφάδας με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας.

 Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών πραγματοποιείται στις 15, 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο της πόλης (Ποσειδώνος & Σάκη Καράγιωργα), τα χρονικά διαστήματα: 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00.
Παράλληλα, φέτος για την ενίσχυση της συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης, τα σχολικά είδη συγκεντρώνονται και κατά την προσέλευση των θεατών στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας στην 3η Μαρίνα από τις 2 ως και τις 21 Σεπτεμβρίου (πατήστε ΕΔΩ). 
Στην ευγενή αυτή προσπάθεια καλούνται πρόσωπα, επιχειρήσεις και φορείς να συνδράμουν στην επιτυχία της. Να συγκεντρωθούν τετράδια, λευκές κόλες Α4, μολύβια, στυλό, ξύστρες, κασετίνες, μαρκαδόροι, κηρομπογιές, μπλοκ ιχνογραφίας, σχολικές τσάντες και κάθε άλλο υλικό που χρειάζονται  οι μαθητές στο σχολείο.
Τα σχολικά είδη διατίθενται μέσω των Συλλόγων Γονέων των σχολείων της Γλυφάδας στους μαθητές που τα χρειάζονται και δεν μπορούν να τα αγοράσουν, από τις 23 ως και τις 25 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου