Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΙΑΤΡΟΣ

Θέατρο σκιών, παράσταση Καραγκιόζη από τον μοναδικό Κώστα Ψυχραιμία, τον καραγκιοζοπαίχτη που κάνει το θέατρο σκιών ελκυστικό στις μέρες μας. Να βλέπουν την παράσταση, να γελάνε, να ψυχαγωγούνται πέραν των παιδιών και οι ενήλικες αλλά και οι δύσκολοι έφηβοι. 

Ο Κώστας Ψυχραιμίας δεν παίζει μουσειακό καραγκιόζη (φολκλόρ). Συνεχίζοντας την παράδοση των μεγάλων δημιουργών, είναι προσαρμοσμένος και εξελιγμένος στην σημερινή πραγματικότητα της κοινωνίας. Είναι στην κυριολεξία κωμική θεατρική παράσταση υψηλού επιπέδου που σε ψυχαγωγεί. Προσφέρει πηγαίο γέλιο, γελάς με την καρδιά σου.
Ο Ψυχραιμίας ήταν κορυφαίος ρήτορας ως φοιτητής της Νομικής Θεσσαλονίκης τέλη της δεκαετίας του ΄70 με αρχές του ‘80. Στο αμφιθέατρο της νομικής σχολής όταν μίλαγε ήταν ασφυκτικά γεμάτο από φοιτητές κάθε σχολής και σε μυσταγωγική ατμόσφαιρα γοήτευε κάθε παρόντα. Στην πορεία γνώρισε το θέατρο σκιών από κορυφαίους δημιουργούς, τον έλκυσε, τον μελέτησε και τον συνέχισε, προσαρμόζοντάς τον στην εποχή μας χωρίς να υπάρχει απώλεια του παραδοσιακού πνεύματος.  
Σπεύσατε, σπεύσατε! Ψυχραιμιακή υπερπαραγωγή, "Ο Καραγκιόζης ιατρός δια της μνημονιακής βίας" μετά μουσικής - για μικρούς και μεγάλους. Την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 8:00 το βράδυ, στον αύλειο χώρο του βιβλιοπωλείου ΑΠΕΙΡΟΣ ΧΩΡΑ (Σισμανογλείου 10, Βριλήσσια). Με εντολή του ιατρού είσοδος ελευθέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου