Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ


 Οργανωμένες Aθλητικές Δραστηριότητες
 
Επίσκεψη στο Ολυμπιακό Στάδιο πραγματοποίησε το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας στο πλαίσιο των οργανωμένων αθλητικών σχολικών δραστηριοτήτων. Αποσκοπόντας να γνωρίσουν αθλούμενοι, οι μαθητές, μέσω τρίωρων προγραμμάτων, δημοφιλή αλλά και λιγότερο δημοφιλή αθλήματα.
 Φτάνοντας στο γήπεδο υπήρχαν γυμναστές που καλώς όρισαν τους μαθητές και εν συνεχεία τους χώρισαν σε ομάδες αγοριών και κοριτσιών και τους υπέδειξαν τις δραστηριότητες στις οποίες θα  μπορούσαν να συμμετέχουν. Πριν την διεξαγωγή του κάθε αθλήματος γνώριζαν στα παιδιά τους κανόνες  διεξαγωγής του.
Ο καιρός ήταν ευνοϊκός και οι μαθητές απόλαυσαν τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Αγωνίστηκαν στο τρέξιμο, στο άλμα εις μήκος, στο ποδόσφαιρο, στο βόλεϊ, στο  χορό, στο μπάσκετ, στην τοξοβολία, την ξιφασκία, το  μπάτμινγκτον, το χόκεϊ κ.α.
Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και βραβεύτηκε το σχολείο γιατί οι μαθητές ως σύνολο παρουσίασαν άριστη συμπεριφορά και είχαν πολύ καλές επιδόσεις στα αθλήματα που έλαβαν μέρος, τόσο αγωνιστικά όσο και στην τήρηση των όρων διεξαγωγής τους.
Η εκδρομή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους μαθητές και σε κάποιους μετέδωσε την αγάπη για τον αθλητισμό και την επιθυμία να ασχοληθούν με αυτόν. 
 ΜΑΡΙΑ ΖΩΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου