Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΕΫ

Σχολικοί αγώνες, μπάσκετ για τα αγόρια και βόλεϋ για τα κορίτσια, ανάμεσα στα γυμνάσια της Γλυφάδας διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με την Δ΄ Διεύθυνση. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η καλλιέργεια της άθλησης και της αγωνιστικότητας χωρίς την ένταση του αποτελέσματος, για αυτό τον λόγο ο σχεδιασμός της οργάνωσης δεν ευνοούσε την βαθμολογική αξιολόγηση. 
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Απριλίου. Πρόκειται για γήπεδο επαγγελματικών προδιαγραφών και αυτό έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν σε παρκέ κάνοντάς τα πολύ χαρούμενα.  Έλαβαν μέρος στους αγώνες έξι γυμνάσια ανάμεσα τους και το  3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας.
Η ομάδα μπάσκετ του σχολείου αγωνίστηκε με τέσσερα γυμνάσια, τα: 2ο, 4ο, 7ο και 8ο. Κατάφερε να νικήσει σε όλα τα παιχνίδια και να τερματίσει την διοργάνωση  αήττητη όπως και το 5ο, με το οποίο δεν συναντήθηκαν αθλητικά.
Την ομάδα μπάσκετ, με προπονητή τον καθηγητή Ιωάννη Χασιώτη, αποτελούσαν οι μαθητές: Καραβασίλης Βασίλης, Αρματάς Γιώργος, Λούρδας Νίκος, Λαμπαδίτης Περικλής, Ευθυμίου Γιώργος, Πανόπουλος Δημήτρης, Γρίβας Άγγελος, Απιδιανάκης Μάνος, Γότσης Λεωνίδας και Λεριώτης Στάμος.
Η ομάδα βόλεϋ των κοριτσιών αγωνίστηκε με τρεις ομάδες, νίκησε το 7ο γυμνάσιο (β΄ομάδα) και ηττήθηκε από το 5ο και 7ο (α΄ ομάδα) γυμνάσιο.
Την ομάδα βόλεϋ του σχολείου, με προπονήτρια την καθηγήτρια Χρύσα Γεωργακάκη, αποτελούσαν οι μαθήτριες: Απιδιανάκη Έφη, Δημητρέλου Αθανασία, Μπαλωμένου Γεωργία, Ρήγα Κατερίνα, Κρέτση Στέλλα, Σταθούλια Μαρία, Γρύλλη Άννα, Σωτηροπούλου Χριστίνα και Μπελεγράτη Κωνσταντίνα.
ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΡΔΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ


ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου