Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Τριήμερη εκδρομή-3η ημέρα

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 
Την τρίτη ημέρα με έκδηλη λύπη που θα ήταν η τελευταία ημέρα της  εκδρομής ετοίμασαν τις αποσκευές τους και ξεκίνησαν για την επίσκεψη στη Μονεμβασιά.
Αρχικά ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος τους με αποτέλεσμα να υπάρχει ο φόβος μήπως δεν μπορέσουν να πραγματοποιήσουν όλη την ξενάγηση, αλλά τελικά όταν έφτασαν στη Μονεμβασιά ένας λαμπερός ήλιος τους ευνόησε να περιηγηθούν στη λιθόστρωτη πόλη και να ξεναγηθούν από ξεναγό για να θαυμάσουν τα κτίρια και τις εκκλησίες. Έμαθαν για την ιστορία της και για τη σημασία της σήμερα. 
Μόλις τελείωσε η εντυπωσιακή ξενάγηση επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και επέστρεψαν στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για γεύμα και ξεκούραση. Η άφιξη τους στην Αθήνα έγινε την ώρα που είχε προγραμματιστεί, αλλά η στενοχώρια ήταν εμφανής στα πρόσωπα των μαθητών που είχε τελειώσει μια εκδρομή που εκτός από τις εμπειρίες και τα βιώματα που αποκόμισαν τα οποία τους βοήθησαν να κατανοήσουν βαθύτερα τον αρχαίο κόσμο και τη σύγχρονη ιστορία, τους έδωσε τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν ένα αίσθημα δημιουργικότητας, συνεργασίας, την ευκαιρία να λειτουργούν σε ένα ενιαίο σύνολο και όχι ατομικά. Αποχαιρετούν το Γυμνάσιο με μια καταπληκτική εμπειρία.
ΜΑΡΙΛΙΑ ΤΣΑΠΑΤΣΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΟΥΚΑΝΕΛΗΣ

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου