Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

 ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΓΟΝΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε η Ένωση Συλλόγων γονέων του δήμου Γλυφάδας τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Σημαντικό τμήμα της εκδήλωσης, που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Γλυφάδας, παρουσία του Δημάρχου της πόλης,  δημοτικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών, ήταν η βράβευση γονέων για την προσφορά τους στα σχολεία και μαθητών που διέπρεψαν  στον αθλητισμό και την μάθηση  κατά το σχολικό έτος 2014-2015. Στα τιμηθέντα πρόσωπα από το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, ήταν η γονέας Λία Σταμούδη και η μαθήτρια Σοφία Γαλανάκη!

Η γονέας Λία Σταμούδη τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για την πολύχρονη και ευδόκιμη παρουσία της στους Συλλόγους γονέων  αλλά και την Ένωση Γονέων. Συγκινημένη την παρέλαβε από τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου. Ένας κύκλος εθελοντισμού, προσφοράς της προς τον συνάνθρωπο έκλεισε παράλληλα με την μαθητική πορεία του μικρότερου γιού της, Αλέξανδρου.
Η μαθήτρια Σοφία Γαλανάκη εισήχθηκε από τους πρώτους στο τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του ΕΜΠ και βραβεύτηκε με έπαινο που συνοδευόταν από ένα tablet για την υψηλή επίδοσή της στις πανελλήνιες εξετάσεις.  Η βράβευσή της έγινε από τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης γονέων Γιώργο Κολώνη.
Η Σοφία, που υπήρξε και μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας, δήλωσε στο Διάλειμμα για την ευδόκιμη προσπάθειά της:
 "Αναμφισβήτητα, ήταν μία δύσκολη χρονιά με αρκετή πίεση. Ο θεσμός των Πανελληνίων εξετάσεων, άλλωστε, αποτελεί ίσως την πιο σημαντική δοκιμασία για έναν μαθητή του Λυκείου, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος που τελικά θα πετύχει. Κάθε μαθητής είναι απαραίτητο πρώτα να θέσει ένα στόχο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του και έπειτα να προσπαθήσει να τον υλοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος και με αισιόδοξες σκέψεις." 

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Ο Δήμαρχος με την Λία Σταμούδη


Η χορωδία του 8ου Γυμνασίου απέδωσε εξαιρετικά παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια
Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου

Ο Διευθυντής της Δ΄Διεύθυνσης Άρης Βαρελάς

Η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μαρία Καραβουσάλη με την Λία Σταμούδη 




Από την βράβευση της δημοσιογραφικής ομάδας του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, στο μέσον διακρίνεται η Σοφία Γαλανάκη (Φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου