Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Justdelete.me

Διαγράψτε εύκολα λογαριασμό από site

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σου έχουν συγκεντρωθεί χίλια και πλέον emails που δεν έχουν διαβαστεί και δεν σκοπεύεις να τα ανοίξεις, τα οποία τα λαμβάνεις διότι κάποια στιγμή σταδιακά γράφτηκες στα συγκεκριμένα sites.

Θέλεις να τα ξεφορτωθείς και η διαδικασία να σβήνεις τον λογαριασμό σου από ένα-ένα site ξεχωριστά δεν είναι και η πλέον εύχρηστη διαδικασία. Πολλές δε εταιρείες χρησιμοποιούν τεχνικές σκοτεινού μοτίβου ώστε να είναι δύσκολο να βρείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Στο πρόβλημα αυτό υπάρχει μια πιο λειτουργική λύση!
 Το justdelete.me είναι η ιστοσελίδα που σε βοηθά να απαλλαγείς με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Αποτελεί έναν κατάλογο με απευθείας συνδέσεις για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από διαδικτυακές υπηρεσίες. Σε αυτήν θα υπάρχουν όλες οι ξένες ιστοσελίδες που ενδεχομένως έχετε κάνει εγγραφή. Τα sites βρίσκονται ταξινομημένα σε δημοφιλή, με αλφαβητική σειρά και ως προς την δυσκολία τους.
Η διαδικασία είναι απλή, επιλέγετε την  ιστοσελίδα και το justdelete.me σας οδηγεί με βήματα στην διαγραφή που θέλετε να κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου