Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ "το διαδίκτυο"

ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ

Επτά στα δέκα παιδιά στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν την έννοια της ιδιωτικότητας στο Διαδίκτυο, δημοσιεύοντας προσωπικά τους δεδομένα. Τα μισά Ελληνόπουλα δεν ζητάνε ποτέ την βοήθεια του γονέα ή του δασκάλου τους όταν έρχονται αντιμέτωπα με κάποιο πρόβλημα. Παρά τις προσπάθειες πρόληψης, κάθε χρόνο παρατηρείται αύξηση των καταγγελιών για παιδική πορνογραφία...

Σε λιγότερο από δέκα λεπτά η ταινία ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ με έξυπνο και ελκυστικό τρόπο εισάγει στις επικίνδυνες διαδρομές του διαδικτύου. Η βραβευμένη ταινία, είναι συμπαραγωγή της Safer Internet Hellas (saferinternet.gr) και της art productions. Το σενάριο και  η σκηνοθεσία είναι του Άλκη Σδούγκου και πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Τζέση Παπουτσή.
Πατήστε ΕΔΩ για να την δείτε!
«Το Παντοπωλείον» είναι υποψήφιο και στον διαγωνισμό Miler! Διεκδικεί και τρίτη βράβευση συμμετέχοντας στην ανοιχτή ψηφοφορία για την καλύτερη εκπαιδευτική πηγή ψηφιακού αλφαβητισμού. Η ψηφοφορία λήγει στις 11 Δεκεμβρίου. 
Πρέπει να συμβάλλουμε σε αυτή την διάκριση, γιατί το αξίζει! Προβάλλουμε την ταινία και από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, στα newsletter μας και στις ιστοσελίδες.
Πώς ψηφίζετε;
Πηγαίνετε στη φόρμα ψηφοφορίας στη διεύθυνση: http://milpeer.eu/miler/
Εκεί θα δείτε όλες τις υποψηφιότητες. Επιλέξτε από την κατάσταση «Το Παντοπωλείον» (είναι το τελευταίο στη λίστα). Εισάγετε τα στοιχεία σας και αποστείλτε τη φόρμα. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email με έναν σύνδεσμο τον οποίο πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία. Μπορείτε να ψηφίσετε με το email σας μόνο μια φορά.

1 σχόλιο: