Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Στα άδυτα μονοπάτια της γνώσης

ΟΙ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ  ΤΗ  ΦΥΣΙΚΗ  ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ  ΜΑΓΕΥΕΙ

Η Eνωση Ελλήνων Φυσικών  και το ΤΕΙ Αθηνών διοργανώνει την εκδήλωση "Οι μαθητές συναντούν τη Φυσική  και η Φυσική μαγεύει" η οποία απευθύνεται σε  μαθητές  με βαθμό προαγωγής μεγαλύτερο από 15. Η εκδήλωση πραγματοποιείται  στις 18-19-20  Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 17 και στο ΤΕΙ Αθηνών στο Αιγάλεω, όπου θα πραγματοποιηθούν πολλά πειράματα.
Οι συμμετέχοντες μαθητές σε αυτή την πρωτότυπη  και δημιουργική συνάντηση έχουν την ευκαιρία μέσα από την άμεση επαφή τους με Διακεκριμένους  Πανεπιστημιακούς Δασκάλους να κατανοήσουν σε βάθος θέματα Σύγχρονης Φυσικής, να εισαχθούν στην σύγχρονη επιστημονική γνώση και μέθοδο, καθώς και στις έννοιες που  την συγκροτούν αποκτώντας  κριτική και συνδυαστική σκέψη. 
Μερικοί από τους ομιλητές είναι: Aραβαντινός Α., Δανέζης Μ.,Ευταξίας Κ.,Θεοδοσίου Σ., Καλκάνης Γ., Σιμόπουλος Δ.,Πράντζος Ν., Κορατζίνoς Μ.
Δηλώσεις συμμετοχής, το συντομότερο δυνατόν, στην καθηγήτρια Αικατερίνη Ρόζη γιατί το σχολείο πρέπει να στείλει κατάσταση με τους μαθητές.
Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ ανά μαθητή το οποίο περιλαμβάνει  αναψυκτικό, γεύμα , βεβαίωση παρακολούθησης και έντυπο υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου