Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ



 ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Στην παραλία «Καβούρι», ένα πολύ ωραίο μέρος για περίπατο, πραγματοποίησε το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας  την πρώτη εκδρομή της σχολικής χρονιάς, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου.

Ο καιρός ήταν με το μέρος των μαθητών οι οποίοι ήταν χαρούμενοι που πήγαν εκδρομή. Φτάνοντας στο Καβούρι οι μαθητές διαχύθηκαν σε όλη την επιφάνεια της παραλίας και της ευρύχωρης παιδικής χαράς. Άλλα παιδιά έπαιζαν με μπάλα, κάποια χρησιμοποιούσαν τις εγκαταστάσεις της παιδικής χαράς, κάποια έκαναν βόλτες κοιτάζοντας την ήρεμη θαλασσα  και σχεδόν όλα έβγαζαν φωτογραφίες τις λεγόμενεs ''selfies'' με όλους τους φίλους τους.
Στη συνέχεια άρχισαν να εξερευνούν τα μέρη της παραλίας από άκρη σε άκρη και δεν άφησαν τίποτα που να μην δουν.Κοινή απόλαυση, μαθητών και καθηγητών, ήταν ο υπέροχος περίπατος δίπλα στη θάλασσα με την θαλασσινή αύρα να χτυπάει το πρόσωπό τους.
Μετά από το πολύ παιχνίδι τα παιδιά ξεκουράστηκαν για λίγο στο κυλικείο που υπήρχε εκεί. Δοκίμασαν διάφορες γεύσεις παγωτού και έπαιξαν επιτραπέζια παιχνίδια.
Υπάρχει και η ώρα αναχώρησης, τα παιδιά έφυγαν με λύπη διότι ήταν μια πολύ ωραία εκδρομή κοντά στην θάλασσα! Επιθυμία όλων είναι να ξαναγίνουν παρόμοιες εκδρομές κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Μαρία-Ελένη Τσαμπίρα, Κωνσταντίνα Μπελεγράτη

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ 







Η επαναφορά της μπάλας απαιτεί γενναιότητα






Περίπατος στην πυκνή βλάστηση



Ήταν ένας γλάρος χωρίς ολόλευκα φτερά...


Έργα ανθρώπων και φύσης







Ψαρεύοντας...!


Έργο αδιάφορων ανθρώπων





Ανάπαυλα καθηγητών

Χειμερινός κολυμβητής
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου