Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Apache OpenOffice 4

Δωρεάν Ελληνική Σουίτα Γραφείου 

Η πλειοψηφία των χρηστών Η/Υ γνωρίζει την εφαρμογή OFFICE της Microsoft με την οποία μπορούν να γράφουν και να επεξεργαζόνται κείμενα, να χρησιμοποιούν λογιστικά φύλλα ή να δημιουργούν παρουσιάσεις! Το μειονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι πρέπει να την αγοράσουν. Κυκλοφορεί όμως παράλληλη εφαρμογή δωρεάν.
 Το Apache OpenOffice είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει: Επεξεργαστή Κειμένου (Writer), Υπολογιστικό Φύλλο (Calc), Δημιουργό Παρουσιάσεων (Ιmpress), Πρόγραμμα Σχεδίασης (Draw), Βάση Δεδομένων (Base) και Επεξεργαστή Εξισώσεων (Math). Λειτουργεί σε όλες τις γνώστες πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων όπως Windows, Linux και Μac, ενώ υποστηρίζει άψογα και την Ελληνική γλώσσα.
Διαθέτει την ίδια λειτουργικότητα με άλλα δημοφιλή προγράμματα εφαρμογών γραφείου όπως το MS Office και έτσι αποτελεί την ιδανική λύση τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επιχειρήσεις, σχολεία και οργανισμούς και απόκτάται ελεύθερα, χωρίς κόστος. Το OpenOffice χρησιμοποιεί το ανοιχτό OpenDocument φορμάτ, ενώ μπορεί να διαβάζει και να γράφει αρχεία Word, Excel και PowerPoint.
Πατήστε ΕΔΩ για να έρθετε στον ιστοτοπο Apache OpenOffice και να κατεβάσετε το πακέτο εγκατάστασης της τελευταίας έκδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου